PROIECT

Pădurea Băneasa, clădirile noi și spațiile aerisite, proximitatea față de Băneasa Shopping City, față de școli și grădinițe dar și distanța de doar 15 minute până la Piața Victoriei, toate aceste caracteristici ne-au determinat să alegem locația noului proiect Nordis Residence, pe Aleea Privighetorilor.

Întregul complex a fost conceput să întâmpine cerințele familiei moderne pentru spațiu, funcționalitate, securitate și calitate a vieții, integrând cele mai bune sisteme și materiale de construcții.

COMUNITATE: Nu vindem doar metri pătrați, ci un stil de viață. Ne dorim ca prin fiecare detaliu să atingem toate aspectele care țin de un mod de viață relaxat, modern și accesibil, facilitând conexiunile interumane.

CONFORT: Lift Schindler, terase spațioase, locuri de parcare subterane și supraterane, spații vitrate mari

SIGURANȚĂ: Instalație de interfon, supraveghere video, proiectare antiseismică

GREEN BUILDING: Materialele folosite pentru construcție sunt menite să asigure un consum mic de utilități (izolație cu vată minerală bazaltică, ferestre tripan, iluminat LED), dar și să protejeze mediul înconjurător.

Proiectul Nordis Residence – Privighetorilor, este format dintr-un număr de 28 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, compartimentate eficient, cu suprafețe vitrate generoase, terase și locuri de parcare subterane și exterioare.

SISTEM CONSTRUCTIV

Imobilul beneficiază de proiectare antiseismică, structura de rezistență este asigurată de un sistem mixt de cadre și diafragme din beton armat, cu planșee din beton armat (Oțel Beton BST 500).

Deoarece ne alegem cu grijă materialele cu care construim, pereții exteriori sunt realizați din cărămidă eficientă Porotherm cu grosime de 30 cm, ce conferă un confort termic superior, îmbunătățit prin placarea cu sistem termoizolant de fațadă, compus din vată minerală bazaltică cu grosimea de 10 cm și tencuială decorativă cu proprietăți hidrofuge.

Compartimentarea interioară a apartamentelor este realizată din pereți de gips – carton, câte 2 plăci pe fiecare parte, dintre care una de Rigips Fonic. Pentru o mai bună izolare fonică și termică, între plăci există un strat de vată minerală de 10 cm grosime.

Tâmplăria exterioară este marca Salamander, cu geam tripan, import Germania având protecție four season exterior și low-E interior.

SISTEM DE INSTALAȚII

Băile sunt finisate cu gresie și faianță de import, marca Marazzi, bateriile sunt din gama Kludi și obiectele sanitare din gama Ideal Standard.

Încălzirea și apa caldă menajeră sunt asigurate de centrala termică proprie, în condensație, marca Viessmann, iar contorizarea utilităților se face individual pentru fiecare apartament.

Aparatele și echipamentele electrice sunt marca Legrand, gama Bticino.

Preinstalare pentru aparatele de aer condiționat pentru a facilita montajul ulterior.

FINISAJE

În dormitoare, hol și living, pardoseala este finisată cu parchet din lemn triplustratificat, Karelia, culoare stejar natur.

Ușile interioare sunt de tip celular, producător Porta Doors, cu feronerie inox satinat, culoare alb.

Terasele sunt placate cu gresie de exterior, anti-slip, iar balustradele sunt realizate din sticlă mată și zidărie.

DOTĂRI ȘI BENEFICII

Imobilul este echipat cu lift Schindler de 6 persoane, ce face legătura între subsolul imobilului și etajele curente.

Pentru siguranța dumneavoastră imobilul este prevăzut cu instalație de interfon și sistem de supraveghere video.

Imobilul este racordat integral la rețelele de alimentare cu apă, canalizare, energie electrică, gaze naturale, telefon, cablu TV.

Contorizarea utilităților este departajată individual, pentru fiecare apartament.

Evacuarea deșeurilor menajere este asigurată în camera pubelelor amplasată în exteriorul imobilului.

Toate locurile de parcare sunt amenajate și semnalizate corespunzător prin indicatoare și marcaje. Accesul în parcarea ansamblului rezidențial se realizează pe bază de telecomandă.

Cheltuielile pentru spațiile comune vor fi stabilite de Asociația de Proprietari, nu există taxă de management.

Regulamentul interior este conceput să protejeze arhitectura exterioară a clădirii și prevede: unitățile exterioare de aer condiționat se plasează în locuri special delimitate, nu se permite închiderea balcoanelor și nici amplasarea antenelor parabolice.

INVESTIȚIE

Orice achiziție imobiliară este și o investiție, o metodă sigură de economisire pe termen lung. Datorită locației, în zona de Nord, lângă principalele puncte de interes, valoarea unei locuințe în Nordis Residence – Privighetorilor va crește în timp și va fi ușor de lichidizat, în cazul unei revânzări.

În același timp, dacă închiriați apartamentul după achiziție, veți avea un randament brut între 5-7% pe an, mult superior unui depozit bancar.

Toate informatiile / schitele prezentate in site au exclusiv scop de prezentare, fara a crea obligatii sau raspunderi legale sau contractuale in sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a caror relatie juridica va fi guvernata exclusiv de prevederile contractului / antecontractului / altui document scris incheiat in mod valabil intre parti.